Stage website bouwen bij RobotXperience

Ontdek de wereld van robots 

Wij geloven in een toekomst waarin robots een rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. We houden hierover lezingen en workshops, hebben verschillende websites, organiseren inspiratiesessies en ‘meet and greets’ met robots en zijn actief met oplossingen voor educatie, zorg en welzijn. We werken met een team van zo’n 10 mensen (en 15 robots) in een leuk eigen kantoor in Almere, op loopafstand van het Centraal Station.

Ben jij een zelf startende website bouwer (of comaker team) en ben jij innovatief ingesteld? Dan is dit een leerzame stageplek 

Hoe we jou voor ons zien

Je volgt een opleiding IT, media of communicatie en bent minimaal 17 jaar. Of je hebt een andere studie en een passie voor technologie en robots in het bijzonder. Je bent creatief en in staat om zelfstandig gebruikersvriendelijke E-commerce website te bouwen. Dan komen we graag met jou in contact

Wat je concreet gaat doen

Toepassingen met robots staat nog maar aan de begin. Er valt nog veel te ontdekken en om de mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden worden robots veelvuldig gehuurd. Om dit onder de aandacht te brengen hebben wij meerdere websites, zoals www.robotverhuur.nl en www.robot-rentals.com. Deze websites hebben een upgrade nodig waarin jij een grote rol mag spelen.

Wat we van je (jullie) verwachten

Je bent innovatief ingesteld en weet snel je weg te vinden in een nieuwe wereld. Je bent een aanpakker die zich thuis voelt in een projectomgeving en bent in staat zelfstandig te werken. Je hebt gevoel voor technologie en gebruikersgemak. In jouw aanpak staat de gebruiker altijd centraal. Hiervoor krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken, uiteraard wel in samenwerking met collega’s.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie op info@robotxperience.com onder vermelding van vacature ‘Stage website bouwen’. Wil je meer weten? Bel dan met Tom Ederveen, 06 29 00 64 01.