Stage communicatie medewerker bij RobotXperience

Ontdek de wereld van robots en vertel erover

Wij geloven in een toekomst waarin robots een belangrijke rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. We houden hierover lezingen en workshops, hebben verschillende websites, organiseren inspiratiesessies en ‘meet and greets’ met robots en zijn actief met oplossingen voor zorg en welzijn. We werken met een team van zo’n 10 mensen (en 15 robots) in een leuk eigen kantoor in Almere, op loopafstand van het Centraal Station.

Ben jij een zelf startende communicator en ben jij innovatief ingesteld? Dan is dit een leerzame stageplek 

Hoe we jou voor ons zien

Je volgt een opleiding, bijvoorbeeld media of communicatie. Of je hebt een andere studie en een passie voor technologie en robots in het bijzonder. Je bent creatief en in staat om zelfstandig (nieuws)berichten te schrijven in video’s, foto’s en tekst en te plaatsen op onze website en op social media. We communiceren in het Nederlands en Engels.

Wat je concreet gaat doen, meewerk stage

Toepassingen met robots staat nog maar aan de begin. Er valt nog veel te ontdekken en te verbeteren om de mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden. Jij denkt mee hoe we dit over het voetlicht kunnen brengen, produceert berichten, maakt verslagen en rapportages van onze bijdrage op innovatie events en deelt dit via onze eigen websites en social media kanalen. Je hebt hiervoor voldoende kennis van bijvoorbeeld photoshop, illustrator, fotografie en video-editing.

Wat we van je verwachten

Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en weet snel je weg te vinden in een snel veranderende wereld. Je bent een aanpakker die zich thuis voelt in een projectomgeving en bent in staat zelfstandig te werken. Je hebt gevoel voor technologie en kunt hierover makkelijk en begrijpelijk communiceren. Je weet mensen te binden. Hiervoor krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken, uiteraard wel in samenwerking met collega’s.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw CV met een korte motivatie op info@robotxperience.com onder vermelding van vacature ‘Stage communicatie medewerker’. Wil je meer weten? Bel dan met Tom Ederveen, 06 29006401.